Sikkerhedspolitik

Kultur og politik for helbred, sikkerhed og miljø

Hos Stenca betyder personers sikkerhed og helbred alt, ligesom vi konstant gør, hvad vi kan for at værne om miljøet, der omgiver os. Vi stræber til stadighed efter at forbedre vores formåen på disse vigtige områder.

Vi vil være kendte og anerkendte for vores evne til konstant at vise, at vores standard vedrørende helbred, sikkerhed og miljø er høj. For at sikre dette skal helbred, sikkerhed og miljø være en integreret del af den måde, vi driver vores virksomhed på. Yderligere er en af vore værdier, at en åben, tillidsfuld og retfærdig kultur er grundlæggende; nye ideer er velkomne og alle kan føle, at de kan udtale sig frit om emner vedrørende helbred, sikkerhed og miljø.

Det er ledelsens ansvar at vise vejen og gå foran med et godt eksempel, men at opnå målene kræver, at alle i virksomheden forpligter og engagerer sig. Vi skal alle inddrage overvejelser om helbred, sikkerhed og miljø i det vi gør og give helbred, sikkerhed og miljø topprioritet hele tiden.

Det er virksomhedens politik at udføre sit virke på en sådan måde, at:

  • Folk ikke kommer til skade
  • Miljøet bliver beskyttet
  • Relevante love og regler overholdes eller endda overgås, og hvor der ikke eksisterer sådanne, udarbejder vi standarder
  • Hele virksomheden arbejder frem mod at blive den bedste på området vedrørende helbred, sikkerhed og miljø
  • Vi vil til stadighed forbedre vores indsats på helbreds-, sikkerheds- og miljøområdet.

For at opfylde denne politik vil virksomheden Stenca Solutions ApS:

  • Synliggøre politikken for helbred, sikkerhed og miljø over for alle ansatte og andre relevante grupper
  • Sikre sig, at alle ansatte er motiverede og engagerede via relevant uddannelse, årlige samtaler og den rigtige anerkendelse
  • Sikre sig, at vore leverandører håndterer helbred, sikkerhed og miljø i overensstemmelse med denne politik

Arbejdstilsynet – Grøn smiley

Stenca har fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet. Den grønne smiley er en indikation på, at virksomheden ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Ønsker du at vide mere om Arbejdstilsynet eller de smileys der kan tildeles, så læs mere på Arbejdstilsynet hjemmeside her .

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om os, og hvad vi kan hjælpe dig med, kan du kontakte os her til en uforpligtende snak.

Stenca Solutions ApS

Troensevej 6E
DK-9220 Aalborg Ø

Telefon