Kvalitetsstyring

Stenca’s kvalitetsstyringssystem er godkendt af klassificerings-selskabet DNV GL.

Formålet med Stenca’s kvalitetsstyringssystem er at være et understøttende værktøj i forhold til at opnå vores visioner samt overordnede målsætninger, der er de grundlæggende elementer for vor forretningsmæssige succes i isoleringsbranchen.

Ligeledes er vores kvalitetsstyringssystem med til at sikre vores kunder ensartede rutiner og kvalitetsmæssige kontrollerede produkter, og systemet skal opfattes som en integreret del af virksomhedens service og politik.

Vi har et solidt kvalitetsstyrings-system:

  • Kvalitetsstyringssystemet er, sammen med virksomhedens øvrige dokumenterede rutiner, etableret for løbende at optimere kundernes grad af tilfredshed og for at bringe overensstemmelse mellem kundernes forventninger og de leverede produkter og projekter.
  • Kvalitetsstyringssystemet er opbygget efter retningslinjer i ISO9001 og danner endvidere rammen for produktudvikling og salg af isoleringsmaterialer.
  • Kvalitetsstyringssystemet består overordnet af Stenca’s kvalitetshåndbog med tilhørende procedure, som sammenlagt beskriver, hvordan Stenca kan og vil leve op til kvalitetslovgivningens krav.

Som et yderligere skridt for at yde vore kunder den bedste service er Stenca blevet kvalificeret som medlem af Achilles Joint Qualification System for leverandører til olieindustrien.

Den kvalifikation kræver høje standarder og tjenester, som er med til at sikre vores kunders valg af leverandør. Achilles er en neutral og international anerkendt organisation, som er en af verdens førende forvaltere af leverandøroplysninger indenfor industrien. Achilles er derfor et nøgleredskab til at finde kvalificerede partnere, og vores medlemskab er med til at give vore kunder en ekstra kvalitetssikring og indikere selskabets validitet som global partner.

Registreringssystemet giver ligeledes vore kunder mulighed for at få et lettilgængeligt redskab til styring af deres Supply Chain Risk såvel som Global Risk Management.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om os, og hvad vi kan hjælpe dig med, kan du kontakte os her til en uforpligtende snak.

Stenca Solutions ApS

Troensevej 6E
DK-9220 Aalborg Ø

Telefon